Udlejning af lejlighed | Om bloggen
182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Manden bag boggen

Mød Rasmus

Mit navn er Rasmus og jeg har i over 12 år beskæftiget mig både professionelt og privat med udlejning af boliger, internationalt som nationalt. Jeg lever af at rådgive ejendomsinvestorer samt privatpersoner inden for udlejning og optimering af ejendomsporteføljer. Siden 2009 har jeg selvstændigt udviklet services indenfor udlejnings branchen. Alt fra et decideret udlejningsselskab med speciale i tidsbegrænset lejemål til rådgivning´s platforme inden for Jura og lejeret.

Målet med denne blog er, at give dig et 100% objektivt indblik i de problemstillinger som findes i lejemarkedet samt dele mine erfaringer og tips som forhåbentlig kan give mine læsere en bedre og ikke mindst “smertefri” boligudlejning, hvad enten du er lejer eller udlejer.

Følg mig på linkedin: https://www.linkedin.com/in/rasmus-brohl-0b403321/?originalSubdomain=dk