Udlejning af lejlighed | Et rigtig godt tip, inden din lejer flytter ind
284
post-template-default,single,single-post,postid-284,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0

Et rigtig godt tip, inden din lejer flytter ind

Jeg ser det næsten dagligt, altså indflytninger, hvor udlejer har haft super travlt op til sin egen udflytning og al rengøring og finnish bliver gjort aften eller måske på dagen, hvor din lejer skal flytte ind. Der er fuldt forståeligt, at man når tingene i sidste time, men absolut ikke optimalt, hverken for dig som udlejer eller for din nye lejer. Det lyder næsten for simpelt, men afleverer du et lejemål som er indbydende, rengjort og som ”overall” ser pænt ud, får din lejer klart den bedste start på lejeperioden. Jeg ser det lidt som et formel1 løb eller en kapsejlads. Kommer du godt fra start er der stor sandsynlig for, at du også kommer godt i mål. Derfor kære udlejer, brug lidt ekstra tid til, at gøre ind bolig indbydende inden din lejer skal flytte ind. Du mindsker tviste med din lejer samt en sur indflytning, hvor lejer ikke er tilfreds. Du mindsker måske samtidighed risikoen for en klagenævnssag og måske får du til og med en/et rigtig god relation/forhold med din lejer.

 

5 gode råd:

 

  • GØR GRUNDIGT RENT, eller bestil en professionel.
  • Sæt friske blomster i krukkerne.
  • Luft ud også på badeværelset.
  • Fjern ALLE de egendele som ikke skal være i boligen
  • Skriv et hyggeligt velkomstbrev til din lejer med dit mobilnummer, mail eks. En guide til din by osv.

 

Alt for nu.

 

Dbh

 

Rasmus

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.