Udlejning af lejlighed | Udlejning af hus, få nu de småting fixet…
259
post-template-default,single,single-post,postid-259,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0

Udlejning af hus, få nu de småting fixet…

Jeg har igennem tiden oplevet mange frustreret udlejere, som synes deres lejer stiller for mange krav og hele tiden har ting i ejendommen som enten mangler eller ikke virker. Når du eks. Udlejer et hus ved du ligeså godt som mig, at der stort set hele tiden er ting, at tage sig til samt mangler/skader som opstår og skal fixes. Det samme sker når du udlejer huset, men det er ikke sikkert, at din lejer har ligeså stor forståelse overfor en dør som pludselig ikke kan lukke som du har. Det er vigtigt, at bevare roen og vær ”okay” med de småting som lejer ringer/skriver om. Ved en udlejning af dit hus er det ikke unormalt, at der i starten af lejeperioden opstår spørgsmål eller ting i huset som lejer behøver hjælp med/til. Vær behjælpelig, du kender trods alt huset bedst og i stedet for, at tænke ”ÅHHH NEJ, ikke igen”, så få det fixet og kom videre i teksten. Din lejer bliver glad for hurtig ekspedition og du får det ud af verden i en fart.

Omvendt er der selvfølgelig også rimeligheder for, hvad en lejer kan tillade sig, at komme med. Normalt ved en udlejning er lejer forpligtiget til, at holde huset og vedligeholde ”normalt” både ude og inde, men går køleskabet sig en tur eller vaskemaskinen pludselig ikke vil stoppe, så er det op til dig som udlejer, at få det udbedret. Brug din § 11 i lejekontrakten og sørg for, at få vedligeholdes indskrevet i kontrakten korrekt.

Et godt tip: Kom godt ud af det med din lejer og du slipper for småproblemer som kun giver hovedpine!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.