Udlejning af lejlighed | Gode tips til at få afsat din bolig (Hvis den ikke udlejer sig selv)
246
post-template-default,single,single-post,postid-246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0

Gode tips til at få afsat din bolig (Hvis den ikke udlejer sig selv)

Der er områder i Danmark, hvor det kan det være svært at få afsat sin bolig.

Herunder er et par råd, der forbedrer din chancer for hurtigt at få udlejet din bolig.

Boligannoncen inden udlejning af boligFørst og fremmest er det vigtigt, at din annonce sender et positivt signal. Undlad at skrive hvad man ikke må i boligen. Annoncen skal også være overskuelig. Det vil sige, at de vigtigste oplysninger såsom husleje, lejeperiode og m2 skal kunne ses, så snart man trykker på annoncen.

Gode billeder – Ryd op – Når der skal tages billeder af din bolig, er det vigtigt, at der er pænt og rent. Rod og snavs er forstyrrende og får hurtigt et rum til at virke mindre.Vask vinduer – Hvis dine vinduer er nypudsede, lukker du mere lys ind.

Boligen kommer til at syne større, renere og meget mere indbydende.Gør plads – Har du mange møbler og pynteting, kan du med fordel pakke dem væk. Så giver du den mulige lejer en chance for at visualisere sin egen indretning.Køkken – Skal være RENT. Få klaret opvasken, tør flader af, herunder også din kogeplade, og fjern alle dine personlige ejendele som magneter og billeder på køleskabetBadeværelse – Fjern badeartikler fra brusekabinen. Fjern også synlige misfarvninger og kalk så badeværelset skinner. Det er vigtigt, at det fremstår pænt og rent.

Fjern visne planter – Husk at fjerne dine visne planter! Skift dem ud med nogle friske blomster. Det giver boligen charme på billederne.Skift pærer, som er sprunget – Lyset er vigtigt for billedet, så sørg for at have lys i dine lamper.

Det vil få din bolig til at fremstå langt mere hyggelig og attraktiv. Besvar alle henvendelserNår du begynder at få besvarelser og spørgsmål på din annonce, er det vigtigt, at du er serviceminded og venlig. Svar pænt tilbage på alle henvendelser.

Måske gemmer den perfekte lejer sig bag en af de mindre fyldestgørende skriftlige henvendelser. Derudover skal du huske, at holde de rammer du har tænkt dig fra start, så der ikke opstår misforståelser. Her er det vigtigt at få kommunikeret på den rette måde, hvad man ikke må, når man lejer din bolig. Fremvisninger af din boligUnder fremvisninger af boligen er det igen vigtigt, at der er ryddet op, og at der er rent, så boligen vises frem fra sin bedste side. Du skal som udlejer huske at tage godt imod alle de potentielle lejere, der kommer og ser din bolig. Lad dem selv gå rundt og kigge i boligen. De skal have mulighed for at danne sig deres eget indtryk.

Udover udlejning kan dette ligeledes bruges til salg og projektsalg – Afsætning er afsætning og du skal give det bedste indtryk uanset hvad.

Overskuelig lejekontrakt!! Hvis din lejekontrakt bliver tvetydig eller uforståelig, er det til besvær for dig og lejer. Få en professionel til at hjælpe dig med udfærdigelsen af kontrakten, eller få dem til at lave hele kontrakten.

Good luck!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.