Udlejning af lejlighed | Udlejning af bolig til virksomheder
222
post-template-default,single,single-post,postid-222,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0

Udlejning af bolig til virksomheder

Når du udlejer din bolig læs også udlejning af hus, er der rigtig mange ting, du skal overveje. En af de overvejelser som vi anbefaler, at du lægger mest vægt på, er, hvem du skal udleje til.

I det følgende vil vi kort opridse fordele og ulemper ved udlejning af bolig til virksomheder.

En virksomhed kan stille en større økonomisk sikkerhed, da de har større budgetter end en privat lejer, og det er en klar fordel. Virksomheder betaler til tiden, og de underskriver i de fleste tilfælde selv lejekontrakten, og står derfor selv som garant for, at der ikke opstår problemer i lejeperioden.

Når det er sagt, så kan alle virksomheder selvfølgelig ikke skæres over en kam. Nogle er mere pålidelige end andre.

Virksomheder kan også gå til huslejenævnet

Nogle ønsker kun at udleje til virksomheder, fordi de tror, at virksomheder ikke kan bringe en sag for huslejenævnet. Det er midlertidig forkert. Lovgivningen i dag giver virksomheder de samme rettigheder som en privat lejer i forhold til indsigelser. Ved udlejning af lejlighed til en virksomhed, er det derfor stadig vigtigt at få udarbejdet en fyldestgørende og juridisk korrekt lejekontrakt.

En ting du skal være særlig opmærksom på når lejligheden sættes til leje

Når man formidler en boligudlejning til en virksomhed, skal man altid være meget opmærksom på at få klargjort i lejekontrakten, hvem der må bo i boligen i lejeperioden. I nogle tilfælde sker det, at en virksomhed ønsker, at der kan bo flere forskelligere lejere i løbet af en periode på få år. Det anbefaler vi ikke, da det de mange ind- og udflytninger medfører en større slitage på boligen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.